Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


   Pénteken ismét vissza a megszokott hétköznapokba. Délben fonetika óra. De este partyra készültünk. 3 szülinapot is ünnepeltünk. Paulinnak készítettünk szerinte tortát, szerintem sima csokis keverttésztás süteményt. Valamint szerintem pancaket, azaz palacsintát, szerinte vmi teljesen mást. Érdekes volt.

 10 órára már a másik koleszban is voltunk. Minden lánynak írtunk egy lapot saját gondolatokkal, bár már csak az is érdekes volt, hogy a saját nyelveden köszöntötted meg.

   Dúnia is sütött „tortát” (= házi készítésű kuglóf). Szóval úgy tűnik a torta csak nekem jelent valami egészen habos-babos dolgot. ( Anyuuu! Ha hazamegyek ugye csinálsz diótortát vagy túrósat?? Ha neeem, nem  megyek hazaaa. Csak viccelek. De mellesleg a Lúdláb is jó).

 A partyra eljött Kriszti, a magyar csaj is. Mesélte milyen sok magyar él Bergenbe. Néha találkoznak és főznek valami jót együtt. Annyian vannak, hogy még magyar tanárra is szükség van. Talán logopédusra is? Hehe…

 Majd éjfél körül lementünk Rokkenbe. Zártkörű buli volt, csak dolgozóknak. Az egyik teremben volt mindenki és a srácok egy nagy kivetítőn játszottak valamit. Mi, earsmusosok birtokba vettük a táncteret. Mindenki kapott két italjegyet. A választék: sör vagy bor. (PONT)

Persze az utóbbit választottam. Szóval igazán roptuk…

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.