Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Elkezdődött… elkezdtem angolul álmodni, vagyis álmomban angolul beszéltem. Pauline azt mondta átállt az agyam. Neki már vagy egy hónappal ezelőtt. Lehet, hogy nekem is előbb kezdődött, de csak most emlékeztem rá reggel.  

 A nap egyik csodája az amerikai civilizáció óra volt. Megkaptuk kinyomtatva a dolgozatunkat javítva, amit következő héten kell visszaküldenünk, lehetőleg helyesen.

 Ennek ellenére mégis egész nap jókedvem volt. Óra előtt összefutottam Andival (a magyar nő), aki épp dolgozott, azaz babát sétáltatott. Volt még egy kis időm az óra kezdetéig, így babázhattam egy kicsit. Nem is emlékszem mikor toltam utoljára babakocsit. Szóval egyszerűen nagyon jó kedvem lett.

 Óra után Andi jött hozzám és befestettem a haját. Megittunk egy csésze teát és jót beszélgettünk magyarul.

 Aztán Pauliennal meglátogattuk Hannát, aki már napok óta beteg, meglepve őt az esszéjével.

Majd (majdnem) végleges formára megírtam a fonetika beadandómat.

 Este a drága kis francia barátnémat lekísértem a buszhoz, ugyanis Osloba ment, onnan pedig Spanyolországba repült. Az otthoni barátnője is erasmus programmal van ott és megbeszélték mielőtt eljöttek, hogy mindenképpen meglátogatják egymást.  Szóval felraktam a buszra és már most éreztem milyen nehéz lesz elválnunk decemberben, amikor ő marad én meg megyek.

 Este koncert volt a Rokkenben. Trinával és Andradaval mentünk. Na ez az, amiért igazán megérték a szombat esti fagyos szenvedések. Fantasztikus volt. Ha megtalálom linkelem nektek, hallgassátok meg, érdemes!

 

http://www.youtube.com/watch?v=2be2KcBWIXE&feature=related